Tryckeriet nästa

Det var etthundraåttiotre arbetstimmar sedan sist jag skrev något i bloggen. Varje dag har varit en dag av ord, ändå har inte ett enda blivit över till ett inlägg.

Tiden från trehundra timmar till fyrahundraåttiotre timmar har varit hektisk. Först handlade det om att hitta ett urval att gå igenom tillsammans med Johan och Anna Olsson. Stig Wiklund gick igenom passagerna kring mental träning. När vi alla i bokprojektet hade haft en gemensam genomgång var det dags för mig att bearbeta manuset för att få det i skick inför en första inlämning till Marie Ekerlid på Ekerlids förlag. De senaste veckorna har handlat om god dialog och redigering parallellt med att vår formgivare Anna Olsson har gjort omslag och inlaga.

Jag hade beräknat att det skulle ta femhundra timmar att skriva boken — jag landade på fyrahundraåttiotre. Bra. Eller kusligt. Allt har klaffat märkligt väl.

Alldeles nyss bläddrade jag igenom den allra sista versionen på min iPad. Boken kommer att bli så fin. Jag kan knappt vänta på att få bläddra i den. På riktigt.

Alla i stugan
Bokgänget samlat i Nordingrå:
jag, Stig, Anna och Johan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>