Manusbryderier — mentala fredagsbetraktelser

Den senaste veckan har varit full av intryck, inte minst mentala sådana. Och det är bra, eftersom jag just nu skriver på ett nytt manus om mental träning.

I fredags följde jag med Stig Wiklund till Ånge på föreläsning. Min dator gick varm när jag skulle försöka mangla in hans energi över skärmen. Tangentbordet rasslade. Jag sammanställde materialet. Insåg att fler frågor än svar hade väckts i mig. Att det kanske var det som var poängen.

Både på vägen hem och i tisdags pratade jag och Stig vidare om föreläsningen. Om det som sagts, om vad som borde sägas. Göras.

I onsdags satt jag ner och pratade med en god vän. Inte om grått väder och randiga tapeter, utan på riktigt. Om det som är svart. Jävligt. Det som är roligt. Om livet. Varje människa har sina svårigheter att tackla. Hur gör man, egentligen?

Så kom torsdagen, och jag hade ett intressant samtal tillsammans med Lars-Eric Uneståhl om mental träning. Hans erfarenheter når långt bakåt i tiden, hans visioner sträcker sig mot framtiden.

Jag skriver ner allt som sagts. Stannar upp, funderar. Lyfter blicken.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>