Huvudrätt — boksläpp i går

Vi firade vår fina bok Huvudrätt tillsammans med omkring tvåhundra härliga människor på Quality Hotel här i Sundsvall i går. Johan Olsson, Stig Wiklund, Lars-Eric Uneståhl och jag blev intervjuade av Ida Björnstad. En kväll att minnas!

Vad handlar Huvudrätt om? Att träna sitt huvud i att tänka rätt. När Johan Olsson började med mental träning förvånades han över hur konkret allt var. Att det handlar om handlingsplaner. Rutiner. Som Lars-Eric Uneståhl sa i går: ”Hur många böcker man än läser om fysisk träning, får man inte bättre kondition av det.” Samma sak är det med mental träning. Därför får läsaren vara med och skapa sin egen Huvudrätt.

Gör boken till din. Boken hjälper dig att svara på frågor som: Hur slappnar jag av, hur återhämtar jag mig? Hur blir jag starkare? Vart är jag på väg? Hur tar jag mig dit? Hur hittar jag flytet på vägen dit?

Och, mycket viktigt: Kom ihåg att fira. Före en prestation, under tiden och efter!

Köp boken här.

Boksläpp2015SoffanGängetJag, Johan Olsson, Stig Wiklund och Lars-Eric Uneståhl.

Boksläpp2015Bokbord

Pennorna gick varma under signeringen vid bokbordet.

Blommor

Så glad över blommor i mängder som landade i min famn. Fina flaskor. Paket.

Boksläpp2015MössaEn av alla fina boksläppspresenter. En vild mössa (eller en mössa för en vilde). Så Huvudrätt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>